SAKARYA / AKYAZI - Kabakulak Anadolu Kalkınma Vakfı Ortaokulu

Mrt

8/A sınıfı rehber öğretmeni İsmail AKTAŞ koordinesinde 8/A sınıfı , okul idaresi ve öğretmenlerimizin  katılımı ile iftar programı gerçekleştirildi.Yapılan iftar programı ardından öğrenciler ve öğretmenler birlikte voleybol oynayarak eğlenceli vakit geçirdiler.Emeği geçen başta sınıf rehber öğretmenimiz İsmail AKTAŞ'a,öğrencilerimize ve kıymetli velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI LGS 2024 BAŞVURU TARİHLERİNİ AÇIKLADI.YAPILAN AÇIKLAMAYA GÖRE BAŞVURULAR ÖĞRENCİ TARAFINDAN ONLİNE OLARAK YAPILACAK.BAŞVURULAR İSTEĞE BAĞLI OLACAK.SINAV 2 HAZİRAN 2024 TARİHİNDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK.TÜM VELİLERİMİZE DUYURULUR.

Mrt

Okulumuz Matematik Öğretmeni Yasin AYDIN'ın koordinasyonunda 5-A sınıfı öğrencileriyle birlikte İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen NEHRİN ÇOCUKLARI TAKIMIYLA KENETLENİYOR projesi kapsamında Sakarya Spor-Çorum Spor maçında bizlerde yerimizi aldık.Adrelaninin yüksek olduğu maçta öğrencilerimizin heyecanı ve bitmeyen enerjileri gözden kaçmadı.Emeği geçen öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda sosyal faaliyetler kapsamında İllüzyon gösterisi yapıldı.Yapılan gösteriyi dikkatle izleyen öğrencilerimizin zaman zaman şaşkınlıkları gözden kaçmadı.

Mrt

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 1.dönemi son zilin çalmasıyla sona erdi.Karne töreninde konuşan Okul Müdürü Ekrem KESER,eğitim-öğretim sürecinin uzun soluklu bir maraton olduğunu,karnesinde zayıf olan öğrencilerin eksikliklerini tamamlayarak II.dönem başarılı olabileceklerini ifade etti.Ekrem KESER,ayrıca öğrencilerimizin dinlenmeleri yanında mutlaka kitap okumları gerektiğini de belirtti.

Mrt

1.Dönem sonu etkinlikleri kapsamında sınıflar arası yapılan şarkı yarışması sonucunda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.Yarışma sonunda

7-A sınıfından Ömer Eymen UYSAL 1.

6-A sınıfından Ensar AKKUŞ           2.

5-A sınıfından Kudret Yaman FİLİZ 3. oldu.

Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuz Sosyal Bilgileri Öğretmeni İsmail AKTAŞ koordinasyonunda 6A sınıfı öğrencileri  tarafından  Filisitinli çocuklara yardım sağlamak amacıyla okul genelinde kermes düzenlendi.Yapılan kermese katılımın yüksek olduğu gözlenirken  yapılan kermes sonunda elde edilen gelirler ilgili yerlere iletildi.Yapılan etkinlik için emeği geçen başta öğretmenimize, velilerimize,ve öğrencilerimize  çok teşekkür ediyoruz.

Ara

OKULUMUZDA YERLİ MALI HAFTASI YAPILAN KUTLAMA TÖRENİ VE ÖĞRENCİLERİMİZİN EVLERİNDEN GETİRMİŞ OLDUĞU YİYECEKLERİ DAYANIŞMA İÇERİSİNDE BİRBİRLERİYLE PAYLAŞARAK KUTLANDI.

Ara

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI TARAFINDAN DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA FARKINDALIK OLUŞTURMAK AMCIYLA OKULUMUZ TÜRKÇE ÖĞRETMENİ MUSTAFA AKGÜL TARAFINDAN PANO ÇALIŞMASI YAPILDI.

Kas

OKULUMUZ 2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI 12.11.2023  PAZAR GÜNÜ SAAT 10.00 DA OKULUMUZ ÇOK AMAÇLI SALONUNDA AŞAĞIDAKİ GÜNDEM MADDELERİNE GÖRE  GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR.KATILIMIZ ÖNEMLİDİR.